ingyenes tanfolyam - Vegán ironman

Az egészséges életmód kialakítása

INGYENES 7 napos kurzus

Úgy érzed hatalmas kihívás? Szeretnél önállóan fejlődni az önértékelésben, a célkitűzésben, dolgozni szeretnél a negatív gondolatokon, és még az időbeosztás is fejlesztendő terület? Ezekről szól ez a tanfolyam! 

Töltsd le az elméleti anyagot és a feladatlapot!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hozzájárulok, hogy további információt kapjak a veganironman.hu oldalon elérhető tanfolyamokkal, újdonságokkal kapcsolatban. Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat!

A 7 napos tanfolyam leírása

Szeretettel köszöntelek az egészséges életmód kialakítása ingyenes, 7 napos tréningen. Nagyon örülök, hogy elkötelezett, nyitott és lelkes vagy. Ez nagyon fontos! Ha elvégzed a tanfolyam feladatait és tudatos leszel, akkor biztos vagyok abban, hogy fejlődni fogsz azon a területen, amelyik jelenleg a legfontosabb neked, és olyan tudást szerzel, amit a jövőben más területeken is használni tudsz.

A tananyag több feladatot tartalmaz, de FONTOS, hogy mindkét file-t letöltsd, mert egyik az elmélet, másik a feladatlap! Fókusz, időbeosztás és önidő kell ahhoz, hogy sikeresen végezd el a kurzust.

A tanfolyam végén ünnepeld meg az elért eredményeket, ahol te is büszke leszel magadra!

A tanfolyamon megismered az egészséges életmód 12 fontos alapelvét, néhányat bővebben is ismertetek, és lesz ezzel kapcsolatos feladat is.

Az ingyenes tananyag érinti a negatív gondolataink helyettesítésére használható pozitív megerősítéseket is. A negatív programokból jönnek a negatív gondolataink, melyek elvezetnek az érzésekhez, amik a tetteinket befolyásolják. Külső világunk (fizikai) a belső világunkból fakad. A kettő közötti híd a tett. Kezdd el lecserélni negatív gondolataidat, hogy megváltoztasd a programodat.

Az időbeosztás, időmenedzsment napjaink egyik legfontosabb témája, ezért a tananyagban is foglalkozunk vele. Fontos megérteni, hogy nem az idődet kell menedzselni, hanem saját magadat! Ha megvan az időbeosztásod, védd az időd! Helyettesítsd be az idő szót az élet szóval!

Nem vagy önző, ha időt szánsz arra, hogy erősebbé válj! Ha erősebbé válsz, értékesebb leszel magad és a társadalom számára is!

Az egészséges életmód kialakítása nem egyik napról a másikra megy, hanem egy folyamat eredményeként jön létre. E folyamatban több tényező is fontos szerepet játszik

Itt az idő, hogy tegyél magadért még MA!

Sok sikert kívánok neked a tanfolyamhoz, és a feladatokhoz!

Nézd meg legutóbbi könyvem!

Ajánlom a könyvet mindazoknak, akik életmódváltással, egészségtudatos gondolkodással és táplálkozással tenni akarnak az állatokért, környezetünk és gyerekeink jövőjéért. 

Az állatok, bolygónk és egészségünk védelmének egyik hatékony módja a vegán életmód és a növényi étrend. 

Újabb 76 élettörténet, az első két kötettől függetlenül élvezhető és önmagában értelmezhető kötet.