INGYENES ZOOM ELOADAS - Vegán ironman

Az egészséges életmód kialakítása

2024.07.10 Szerda 19:00

INGYENES zoom előadás

Úgy érzed hatalmas kihívás? Az egészséges életmód néhány alapvető összetevőin túl szeretnél önállóan fejlődni az önértékelésben, a célkitűzésben, dolgozni szeretnél a negatív gondolatokon, és még az időbeosztás is fejlesztendő terület? Ezekről szól ez a webinár.

Tegyél ma is az egészségedért, jelentkezz az INYGENES zoom előadásra.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hozzájárulok, hogy további információt kapjak a veganironman.hu oldalon elérhető tanfolyamokkal, újdonságokkal kapcsolatban. Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat!

AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD NEM CSAK A TÁPLÁLKOZÁSTÓL FÜGG

Képzeld el, milyen lenne, ha teljes irányítást vállalnál az életed felett! Nincs többé mások hibáztatása – neked kell lépned és tenned a jövődért! megmutatom, hogyan tágíthatod a komfortzónádat, és miért fontos, hogy merj hibázni. 🚀

Képzeld el a sikert! 🎯

Tudtad, hogy a célok megfogalmazása lehet a siker kulcsa? Ha nincs célunk, nem tudjuk, hova tartunk, mit akarunk elérni. Megtanítalak, hogyan fogalmazz meg világos, elérhető célokat a SIKER/SMART szabályok alapján, hogy mindig tudd, merre tartasz és hogyan érheted el álmaidat.

Az egészséges életmód titkai 🌱

Tudod, mit jelent az egészséges életmód? A tanfolyam keretében megmutatom neked, mit mond a WHO az egészségről, és megosztom veled a tudomány és az én tapasztalatom szerinti egészséges életmód 12 alapelvét. Beszélünk majd a kék zónákról is – olyan helyekről a világban, ahol az emberek hosszú, egészséges életet élnek. Te is elérheted ezt! Az ingyenes alkalom során és adok neked néhány tippet!

Te irányítod a jövőd! 🧬

A genetika ma már egyre kisebb szerepet kap a tudományban, így még inkább a saját kezünkbe vehetjük egészséges jövőnk irányítását. Ezen az előadáson megmutatom, hogyan veheted át az irányítást az egészséged felett.

Szokások: a siker titka 🔑

Miért olyan fontosak a szokások? Mert az életünk minőségét nagyrészt a szokásaink határozzák meg. Egy-egy negatív tett nem olyan meghatározó, mint a napi rutinunk. Megmutatom, hogyan alakíthatod ki a jó szokásokat, amelyek hosszú távon is támogatják az egészségedet.

Negatív gondolatok: győzd le őket! 💭

Beszélünk majd az elmédben lévő negatív gondolatokról, és arról, hogyan ismerheted fel és alakíthatod át őket. Fontos, hogy legyenek saját megerősítéseid, amelyeket rendszeresen ismételgetsz. Ezek a pozitív gondolatok segítenek majd a mindennapokban.

Vizualizáció: a siker titka 🖼

A vizualizáció egy erőteljes eszköz, amely segít a céljaid elérésében. Elmondom, hogyan kell jól csinálni a célok vizualizációját, és konkrét példákkal mutatom meg a módszert.

Időbeosztás: legyen hatékony! 🕰

Az időbeosztás sokak számára nagy kihívás. Az előadás végén erről is beszélek, mert ez egy olyan terület, amely sokaknak gondot okoz. Megosztom veled a hatékony időbeosztás titkait, hogy te is sikeresen beoszthasd az idődet.

Csatlakozz hozzám az előadáson, és fedezd fel, hogyan lehet egészségesebb, boldogabb és sikeresebb életed! 🌟

Kertész Róbert - Az előadód

Ki fogja tartani az előadást?

Kétszeres vegán Ironman, 2014 év vegetáriánusa, életmódtábor szervező, előadó, Flavon gyémánt vezető, és a 76 vegán élettörténetek c. trilógia könyvsorozat megálmodója, szponzora és létrehozója. 

Nézd meg legutóbbi könyvem!

Ajánlom a könyvet mindazoknak, akik életmódváltással, egészségtudatos gondolkodással és táplálkozással tenni akarnak az állatokért, környezetünk és gyerekeink jövőjéért. 

Az állatok, bolygónk és egészségünk védelmének egyik hatékony módja a vegán életmód és a növényi étrend. 

Újabb 76 élettörténet, az első két kötettől függetlenül élvezhető és önmagában értelmezhető kötet.