Adatvédelmi tájékoztató a Veganironman.hu oldal hírlevél feliratkozói részére - Vegán ironman

Adatvédelmi tájékoztató a Veganironman.hu oldal hírlevél feliratkozói részére

Adatvédelmi tájékoztató a Veganironman.hu oldal hírlevél feliratkozói részére
Az Ön által megadott személyes adatainak védelme kiemelten fontos számunkra. A feliratkozói lap
kitöltése során a válaszadók által megadott adatokat Kertész Róbert Tibor kezeli. A kitöltés során megadott
adatok valódiságáért és pontosságáért az Adatkezelő nem felel.

  1. Az adatkezelő adatai
     Az Adatkezelő megnevezése: Kertész Róbert Tibor E.V.
     Az Adatkezelő képviselője: Kertész Róbert Tibor E.V.
     Az Adatkezelő adószáma: 698090039-1-27
     Az Adatkezelő székhelye: 2064 Csabdi, Előhegy 31.
     Az Adatkezelő telefonos elérhetősége: +36-30-835-7693
     Az Adatkezelő elektronikus elérhetősége: info@veganironman.hu
     Az Adatkezelő postai címe: 2064 Csabdi, Előhegy 31.
     Az Adatkezelő adatvédelmi tisztviselője: nem foglalkoztat ilyen személyt az Adatkezelő
  2. Az adatvédelemmel kapcsolatos jogszabályok
    Az Adatkezelő adatkezelési gyakorlata során mindig alkalmazza és betartja a rá és tevékenységére
    vonatkozó hatályos jogi szabályozást, különösen a következőket:
     Az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 rendeletét, a természetes személyeknek a személyes
    adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a
    95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet).
     A 2011. évi CXII. törvényt, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról
    (Infotv.).
     A 2008. évi XLVIII. törvényt, a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes
    korlátairól (Grt.).
     A 2001. évi CVIII. törvényt, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs
    társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (Ekertv.).
     Az 1995. évi CXIX. törvényt, a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és
    lakcímadatok kezeléséről (Kkt.).
  3. Az adatkezelés célja

Az Adatkezelő a tanfolyamra jelentkezők adatait kezeli. Az adatkezelő felveszi a kitöltők keresztnevét és e-
mail címét az adatbázisába, hogy a tanfolyammal kapcsolatos részleteket, és az arra épülő jövőbeni online

és offline tréningek, ingyenes képzések időpontját, tartalmát megossza.
Az Adatkezelő a leírt céltól eltérően nem használja fel az Érintett személyes adatait, és adatait harmadik
félnek nem adja ki.

  1. Az adatkezelés jogalapja
     Az adatkezelésre a válaszadók önkéntes és kifejezett hozzájárulásával kerül sor. A hozzájárulás
    megadása a tanfolyamra való jelentkezés elküldésével és az adatkezelési kérdésére adott IGEN
    válasszal valósul meg.
     A Felhasználó személyes adatait (keresztnév, e-mail cím) adja meg.

2024.03.14

  1. A kezelt adatok köre
    Az Adatkezelő a jelentkezők személyes adatait kezeli, melyek: Keresztnév, e-mail cím.
  2. Az adatkezelés időtartama
     Az Adatkezelő a jelentkezők személyes adatait a beérkezését követően 5 évig kezeli.
     Amennyiben a jelentkező a hozzájárulását visszavonja, úgy az adatkezelés időtartama a visszavonás
    után 15 nappal szűnik meg. A Felhasználó a hozzájárulását bármikor, díjmentesen visszavonhatja
    elektronikus, vagy postai úton. Az Adatkezelő a tudomásszerzést követően 15 napon belül intézkedik a
    személyes adatok törléséről.
     Amennyiben a jelentkezés beérkezése és az adatok feldolgozása után kiküldött e-mailekre olyan
    automatikus email üzenet érkezik vissza az Adatkezelőnek, hogy az email cím már nem érhető el, vagy
    már nem a hozzájárulást megadó érintett használja, akkor az email címhez kapcsolódó összes
    személyes adat törlésére intézkedik a tudomásszerzést követő 15 napon belül.
     A visszavonáshoz való jog nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulás alapján végrehajtott
    adatkezelés jogszerűségét.
  3. Az Érintett jogai személyes adatainak kezelésével kapcsolatban
     Átlátható tájékoztatást kapjon az adatainak kezelésével kapcsolatban.
     Visszajelzést kapjon az adatkezelés folyamatban levőségéről és az átlátható tájékoztatásban szereplő
    információkat megkapja.
     A rá vonatkozó pontatlan személyes adatokat helyesbítsék, vagy a hiányos személyes adatokat
    kiegészítsék.
     A rá vonatkozó személyes adatokat töröljék.
     Kérésére az Adatkezelő az adatkezelést korlátozza.
     Személyes adatait megfelelő formátumban megkapja és azokat más adatkezelőnek továbbítsa.
  4. A személyes adatok törlése
     Az adatkezelő törli az Érintett személyes adatait a jelentkezés beérkezését követő 5. évvel, amennyiben
    az Érintettel nem köt érvényes szerződést adatvédelmi tanácsadás tevékenység nyújtására
    vonatkozóan.
     Az Adatkezelő törli az Érintett személyes adatait, ha a hozzájárulását visszavonja a 6. pontban
    foglaltak szerint.
     Amennyiben az Érintett kéri személyes adatainak törlését az Adatkezelő 15 napon belül törli azokat.
     Amennyiben az e-mailek kiküldése után, olyan automatikus email üzenet érkezik vissza az
    Adatkezelőnek, hogy az email cím már nem érhető el, vagy már nem a hozzájárulást megadó érintett
    használja, akkor az email címhez kapcsolódó személyes adatok törlésére intézkedik az Adatkezelő, a
    tudomásszerzést követő 15 napon belül.
     Amennyiben a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vagy a bíróság az Érintett
    személyes adatainak törlését kéri, akkor az a jogerős határozatban, végzésben foglaltak szerint történik
    meg.

2024.03.14

  1. Az adatok megismerése
    Az adatkezelés időtartama alatt, az adatkezeléssel érintett adatokat az Adatkezelő által foglalkoztatott
    munkavállalók, feladatuk ellátáshoz szükséges ideig és mértékben ismerhetik meg, titoktartási kötelezettség
    terhe mellett.
  2. Adattovábbítás
    Az Adatkezelő a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat, a 11. pontban megnevezett
    adatfeldolgozókon, valamint a hatályos jogszabályokban megfogalmazott előírások kivételével, harmadik
    félnek nem továbbítja.
  3. Adatfeldolgozás
    Az Adatkezelő, az 5. pontban felsorolt személyes adatok kezelése során, az adatok tárolásának és
    rendelkezésre állásának biztosítása érdekében más adatfeldolgozókat nem vesz igénybe. Az adatkezelő
    adatai az 1. pontban találhatóak.
  4. Az Érintett jogérvényesítési lehetőségei
     Személyes adataival kapcsolatos jogait az Adatkezelőnél, az 1. pontban felsorolt elérhetőségeken
    keresztül érvényesítheti. Az Adatkezelő a hatályos szabályozások alapján a hozzá beérkezett kérelmet,
    panaszt kezeli és az eljárás eredményéről az Érintettet tájékoztatja.
     Az Érintett az Adatkezelő adatkezelési tevékenységével kapcsolatos panaszával a Nemzeti
    Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.,
    weboldal: naih.hu) fordulhat.
     Az Érintett jogosult bírósági eljárást indítani az Adatkezelő tevékenységi helye szerint illetékes
    bíróságon, amennyiben a hatályos jogszabályok szerinti jogait az Adatkezelő megsértette.
  5. Titoktartás
    Az Adatkezelő, a jelentkezők adatait és a velük kapcsolatos valamennyi információt üzleti titokként kezeli.
  6. Adatbiztonsági intézkedések
    Az Adatkezelő rendelkezésére bocsájtott és általa kezelt személyes adatokat saját tulajdonú és üzemeltetésű
    szervereken tárolja. Az említett szerverek, a jogosulatlan felhasználás és az azzal kapcsolatos visszaélések
    megelőzése érdekében, korszerű, a technológiai fejlettségnek megfelelő műszaki és üzemeltetési biztonsági
    intézkedések vannak védve. Az Adatkezelő és az Adatfeldolgozók biztonsági eljárásaikat rendszeresen
    ellenőrzik és a technológiai fejlődéssel összhangban fejlesztik.
  7. Az adatkezelési tájékoztató módosításának lehetősége
    Az Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési tájékoztatót a felhasználók értesítése mellett,
    egyoldalúan módosítsa.